INFO

OVER ONS

 

Bij Atelierml.nl en Dutch Delight houden we van materialen en kleuren. Daarom hebben we een heel uniek en kleurrijk assortiment voor eenieder, met constant een nieuw aanbod!  En het leuke is, we hebben er gewoon plezier in!  
Wij blijven dol op al die kleuren de creatieve uitspattingen en handgemaakte producten die met veel zorg en liefde in elkaar zijn gezet en ons doel blijft constant, we gaan voor kwaliteit en geen kwantiteit, het kan ook niet anders!

Goede service staat op nummer 1!
In webwinkels wordt vaak veel geroepen en van alles beloofd.
Wij gaan voor een prettige maar vooral een persoonlijke service dat vinden wij erg belangrijk. Neemt u daarom gerust contact met ons op, als u vragen heeft of advies wilt inwinnen.
We helpen u graag verder en vinden het prettig als u goed geadviseerd tot uw aankoop kunt overgaan. Gelukkig ervaren de klanten dit ook in onze winkel en atelier.

We wensen u veel winkelplezier op onze site.
Bekijk onze informatie of blijf op de hoogte via onze Website.

 

Uw privacy en ons privacy beleid

Beheer
Deze website staat onder beheer van DutchDelight en atelierml.nl Landgraaf.
De contactgegevens zijn te vinden op voornoemde website.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons.. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van atelierml.nl U dient zich ervan bewust te zijn dat atelierml.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

atelierml.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden enkel gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. 

 

 

 

 

 

 

©atelierml.nl: 1998 2023 - Dutch Delight: 2017-2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 www.atelierml.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel